Vandaag GRATIS verzending naar NL & BE

Verzending & Retourneren

Verzending en Levering

 

STUUR EEN MAIL NAAR thalisias123@gmail.com

 

EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Onze producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Op deze manier kunnen wij enorm besparen op zowel opslag- als transportkosten en kunnen wij onze producten leveren tegen een lagere prijs dan de concurrent. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 15 tot 23 werkdagen in Nederland en een levertijd van 20 tot 30 dagen in België.

Heb je de bestelling na de aangegeven levertijd nog niet ontvangen of overige vragen? Neem dan contact met ons op!

Verzendkosten:

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden gratis bij jou afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Onze producten mogen enkel en alleen uit de verpakking zijn gehaald om ze te testen. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Voor het retourformulier gelieve je retour aanmelden via info@douchekop-expert.nl

 

Vragen over je bestelling?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen over onze producten of over uw bestelling? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Ook buiten kantooruren. Neem contact met ons op via info@DoucheKop-Expert.nl

Ruilen en retourneren

Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. Toch kan er iets fout gaan. 


Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen draagsporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@douchekop-expert.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies mbt de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

6983+ Tevreden Klanten
GRATIS verzending naar NL en BE
Niet tevreden? Geld terug!
Ons team beantwoord alle vragen binnen 24 uur
Sale

Unavailable

Sold Out